Leif Pedersen Biler / Nye biler / Elbil Sydsjælland

Køb en elbil på Sjælland

Drømmer du om at eje en elbil og skal du med på den grønne bølge? Måske du ikke ved nok om elbiler, og har brug for professionel og kyndig vejledning til at finde den helt rette elbil til dine behov? Så er du kommet til rette sted. Hos Leif Pedersen biler er vi eksperter i at matche vores kunder med de biler, der imødekommer lige præcis deres ønsker og kørselsbehov.

Vi forhandler en lang række af kvalitets elbiler og hybrid biler fra de førende mærker Kia & Maxus. Vi har blandt andet Årets bil i Europa 2022 Kia EV6 og den altid populære familie elbil Kia e-Niro i vores showroom som du kan prøve. Vi har ligeledes en lang række plug in hybrid biler, som kombinerer det bedste fra elbiler og almindelige forbrændingsmotorer.

Kom forbi vores showroom og få en uforpligtende snak om dine ønsker til din kommende elbil – så finder vi den helt rette elbil på Sydsjælland til dine behov.

Mange fordele ved at købe elbil hos Leif Pedersen biler

Der er mange fordele ved at købe elbil fremfor almindelig benzin eller diesel. Først og fremmest sparer du den store udgiftspost som brændstof ofte er for de fleste, hvilket er en stor motivation for mange, der vælger at købe en elbil.

En anden vigtig årsag til at mange vælger at købe elbiler er, at de ikke belaster miljøet. En elbil skal blot lades op, og så kører du på elektricitet, til bilen skal lades op igen. Billigere og mere skånsomt for miljøet bliver det ikke.

At købe en elbil er ligeledes en fremtidssikret løsning, da verden langsomt er begyndt at bevæge sig væk fra fossile brændstoffer og tænke grønt og på bæredygtighed. Med en elbil er du derfor dækket ind med en bil, du kan køre i, i rigtig mange år, samtidig med at du gør noget godt for miljøet.​

Vores mærker har den seneste teknologi som sikrer dig lang rækkevidde og en kort opladningstid, så der er snart ingen undskyldninger for ikke at vælge en 100% elbil.

Har du spørgsmål til din nye elbil på Sydsjælland?

Har du spørgsmål til din nye elbil på Sydsjælland eller vores priser?​

Så kig forbi os på Næstvedvej 70 i 4760 Vordingborg indenfor vores åbningstid som er 09-17 mandag til torsdag, fredag 09-16 og lørdag 10-13. Så tager vi med glæde et kig på din bil og giver dig et overslag på prisen, så du ved, hvad der skal laves, og hvad det kommer til at koste.

 

Nyhed
Kia

Kia Sportage

PHEV Upgrade aut. 4WD
Kia Sportage PHEV Upgrade aut. 4WD