Leif Pedersen Biler / Service & Reparation

Velkommen hos Leif Pedersen Biler A/S - Autoriseret mekaniker i Vordingborg

Mangler du en dygtig autoriseret mekaniker i Vordingborg eller omegn? Så er du kommet til det rette sted. Hos Leif Pedersen Biler A/S har vi mange års erfaring i service og reparation af alle slags biler – og selvfølgelig til gode priser.

Vi er autoriseret service partner for Toyota og Subaru, samt autoriseret forhandler af Kia & Maxus. Det betyder dog ikke, at vores reparationer og autoservice er begrænset til disse mærker. Vi udfører autoservice i høj kvalitet på alle bilmærker og har mere end 50 års erfaring som autoriseret forhandler i Vordingborg. Med andre ord er vi erfarne og dygtige indenfor vores branche, og ved hvad der er bedst for din bil. Kig forbi vores værksted i Vordingborg hvor vi med det nyeste og moderne værkstedsudstyr, hjælper dig og din bil godt videre på vejene.

Åbningstider

Mandag - torsdag 7.30 - 16.00

Fredag 7.30 - 14.15

Lørdag - Søndag - Lukket

Dygtig og erfaren autoriseret mekanikerværksted i Vordingborg

Vores team af dygtige mekanikere er højt uddannede og modtager løbende yderligere uddannelse gennem kurser for at sikre, at de har fingeren på pulsen med alt, der rører sig indenfor vores branche. Vi har adgang til de nyeste informationer fra bilfabrikanterne, og tilbyder alle typer af reparation af enhver type autoskade. Vi er godkendt skadesværksted for alle de store forsikringsselskaber, og sørger altid for at stille en lånebil til rådighed i reparationsperioden.

Med andre ord tager vi os godt af dig – og din bil på vores værksted her i Vordingborg. Det er dit kvalitetsstempel, når du får auto reparation eller autoservice hos Leif Pedersen Biler A/S. God service, høj kvalitet og selvfølgelig gode priser – præcis som det skal være.

Vores dygtige autoriseret mekaniker i Vordingborg klarer alt

Uanset hvad du har brug for af autoservice og reparation, står vores dygtige autoriseret mekaniker i Vordingborg klar til at hjælpe dig. Vi udfører al service fra A-Z, og har mange års erfaring med autoreparationer på alle slags bilmærker.

Vores services inkluderer blandt andet:

Forsikringsskader
Olieskift
Dæksskifte
Skader
A/C service
Serviceeftersyn
Og meget mere
Så uanset hvad du har brug for hjælp til, skal du ikke tøve med at kontakte os eller tage ned forbi vores værksted og spørge vores erfarne mekanikere til råds. Der vil du blive mødt af vores servicemindede personale, der står klar til at hjælpe dig, eller booke en tid til dig, så vi kan få dig klar på vejene igen på ingen tid.

Kig forbi din autoriseret mekaniker i Vordingborg

Skal vi tage et kig på din bil, eller har du spørgsmål til vores services eller priser? Så kig forbi vores værksted på Næstvedvej 70 i Vordingborg indenfor vores åbningstid som er 07.30-16 mandag til torsdag, fredag 07.30-14.30. Så tager vi med glæde et kig på din bil og giver dig et overslag på prisen, så du ved, hvad der skal laves, og hvad det kommer til at koste.

Du er også velkommen til at ringe til os og tage en uforpligtende snak, hvis uheldet er ude og du har brug for reparation af din bil.

Du kan kontakte vores værkføre Johnny eller Bjarne for at bestille tid

Værkfører

Johnny Christensen

Tlf.: 55 36 17 44
johnny@leifpedersenbiler.dk

Service/tidsbestilling mekanisk værksted

Bjarne Duvander

Tlf.: 51 85 34 60
bjarne@leifpedersenbiler.dk

Bestil service

Nyhed
Kia

Kia Ceed

PHEV Upgrade+ SW DCT
Kia Ceed PHEV Upgrade+ SW DCT