KIA

Er du på udkig efter en troværdig og erfaren Kia forhandler på Sjælland? Så er du kommet til det helt rette sted. Som autoriseret Kia forhandler gennem mange år, er flotte brugte, såvel som nye Kia biler, vores specialitet. Derfor er vi også de helt rette at henvende sig til, hvis du overvejer at købe ny bil – særligt hvis du er blevet glad for at køre i Kia, eller overvejer at skifte til det populære mærke – og det er uanset om den skal være normal forbrændingsmotor, el eller plug in hybrid. Her er Kia nemlig et af de førende mærker inden for alle grene, og dermed det oplagte valg for dig, der gerne vil køre godt og sikkert.​

Vi har det fulde Kia program, og kan derfor tilbyde alle de populære modeller som f.eks.


Du kan også se en oversigt over vores brugte Kia’er vi har til salg til omgående levering her.

En Kia bil til ethvert behov hos din Kia forhandler på Sjælland

Uanset hvilken bil du har behov for, kan vi med garanti hjælpe dig med at finde den helt rette Kia model til dine kørebehov ud fra vores store sortiment. Vi har både modeller til dig, der er på udkig efter den optimale familiebil, den perfekte pendlerbil, eller til dig der gerne vil køre i elbil. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, og finder den helt rette løsning til dig, så du ender med lige præcis din drømmebil.

Så uanset om du er på udkig efter benzin eller diesel, plug-in hybrid eller måske endda en elbil, så er vi den oplagte Kia forhandler på Sjælland til at hjælpe dig.

Alle Nye Kia’er i vores sortiment har 7 år eller 150.000 km fabriksgaranti – det er din garanti, når du handler hos Leif Pedersen biler.
Du kan se vores brugte biler lagerliste her. Eller du kan tjekke vores helt nye Kia biler ud her.

Din Kia forhandler på Sjælland hjælper dig med alt fra A-Z

Hos Leif Pedersen biler er vores kunders tilfredshed vores absolutte første prioritet. God service og høj kvalitet i vores arbejde er ligeledes i højsædet, så vi kan sikre, at vores kunder får en god oplevelse, når de besøger os – hver gang. Derfor kan du være helt sikker på, at vi tager os tiden, lytter til dine behov og altidgør vores bedste for at du forlader vores forretning glad og tilfreds med nøglerne til din bil.

Er uheldet ude, er du også mere end velkommen til at kigge forbi din lokale Kia forhandler på Sjælland. Vi udfører alle autoreparationer og fra A-Z, og har mange års erfaring med alle slags services, herunder dækskifte, olieskift, afbalancering, sporing mm på din Kia. Uanset hvad du har brug for, så kan vores mekanikere hjælpe dig hurtigt videre på vejene – og selvfølgelig altid til en god pris.

Kig forbi – Din Kia forhandler på Sjælland hjælper dig godt videre

Har du spørgsmål til vores services, priser eller andet? Så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på 55 37 26 42 eller på vores mail: markus@leifpedersenbiler.dk.

Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan, og får en god snak om lige præcis dine behov. Du er naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi vores Kia showroom på Næstvedvej 70 i Vordingborg indenfor vores åbningstid.

Kia og miljøet.

Kia er et af de bil mærker, der har stort fokus på at passe på miljøet. Kia biler er et af de mærker, som du skal se på, hvis duvil købe en bil der går op i brændstoføkonomi.
Kia har desuden lanceret en elbil, og en hybridbil. Det kan du læse mere om.

 

Nyhed
Kia

Kia Ceed

T-GDi mHEV Comfort Upgrade SW DCT
Kia Ceed T-GDi mHEV Comfort Upgrade SW DCT