Leif Pedersen Biler / Nye biler / Privatleasing Sjælland

Privatlease din Kia hos Leif Pedersen biler, din Kia specialist på Sjælland

Har du fundet din ultimative Kia drømmebil, eller vil du ud at køre elektrisk Maxus Euniq6 SUV og mangler du bare en god leasingaftale? Så står vi klar til at hjælpe dig hos Leif Pedersen biler med vores store udvalg af flotte Kia og Maxus modeller - klar til at komme hjem i din garage og berige dit liv med gode, komfortable køreture og mange års køreglæde og køreoplevelser.

Med mange års erfaring som autoriseret forhandler har vi stor know how og kompetencer indenfor at matche kunder med den helt rette bil til deres behov. Vi sætter altid dine ønsker i højsædet, og sørger for, at du får den helt rette leasingbil til dit kørebehov. Kom forbi til en uforpligtende snak, og find din drømmebil hos Leif Pedersen biler. Vi tilbyder privatleasing af både Kia og Maxus sortimentet.

Derfor er vi ideelle til privatleasing på Sjælland

Hos Leif Pedersen biler er vi specialister i Kia, som vi har forhandlet gennem de seneste år. Har du en forkærlighed for Kia, er vi derfor det perfekte match til at finde din kommende Kia til privatleasing på Sjælland.

Med en privat leasingaftale hos os er du sikret ekspertise, uanset om din Kia behøver service & reparation, eller hvis du går og overvejer at skifte til en større eller mindre bil.

Kia blev udviklet i 1944, men kom først til Danmark i 1996. Den koreanske bilproducent har udviklet sig til at være den femtestørste bilproducent i verden, med en årlig produktion på mere end 1,4 millioner biler årligt. Siden Kia kom til Danmark, er brandet blevet et af de førende bilmærker indenfor elektrificering af biler. Derfor kan du forsikre dig om, at du med en Kia kan køre sikkert, uden at gå på kompromis med køreglæden. Med andre ord er vi også den oplagte forhandler, hvis du går med en drøm om at købe en elbil. Med en elbil undgår du de store udgifter til brændstof, som i skrivende stund stiger, samtidig med, at du er medvirkende til en mindre belastning på miljøet. Generelt kræver elbiler mindre vedligeholdelse end brændstofdrevne biler, grundet deres mere simple indre. På den måde sparer du omkostninger til Service & Reparation, samtidig med at du sparer tid og energi på at henvende dig til et autoværksted. Skulle uheldet alligevel være ude, står vi hos Leif Pedersen biler selvfølgelig altid klar til at tage imod din bil, og med vores ekspertise indenfor Kia, er du sikret en service af høj kvalitet og troværdighed.

Uanset hvad du er på jagt efter, om det er en pendlerbil, familiebil, eller noget helt tredje, så vil vores dygtige personale kunne rådgive dig til at finde lige præcis den Kia model, der imødekommer dine kørebehov og ønsker bedst. Kig blot forbi vores værksted, så sørger vi for at finde den helt rette løsning til dig. 

Hvorfor leasing?

Leasing er for mange en nem og oplagt mulighed for at erhverve sig drømmebilen. Ved leasing betaler du en fast månedlig ydelse for leje af bilen efter en aftalt tidsperiode. På den måde undgår du at skulle betale store summer penge, som ved køb af nye biler, såvel som brugte biler, eller at lave en låneaftale med din bank. Fordelen ved en leasingaftale er desuden, at du kan opsige din leasingaftale efter endt periode, eller skifte til en ny bil hvis dine behov ændrer sig, f.eks. ved familieforøgelse eller ændring i din økonomi.

Samtidig er usikkerheden ved værditab efter køb af en bil ikke noget du skal bekymre dig om, hvis du benytter dig af en leasingaftale.

Hvad koster det at privatlease en Kia?

Vi har Kia'er i alle prisklasser hos Leif Pedersen Biler. Vi sammensætter din leasingaftale ud fra forskellige variabler som f.eks. udstyrsmodel og antal km du skal køre i perioden. Vi har opsat et par leasingeksempler her, men vi anbefaler dig at komme forbi eller kontakte os for et skræddersyet leasingtilbud til dig på din nye Kia. Fordelen ved en privat leasingaftale er nemlig, at du efter endt leasingperiode kan få skræddersyet en ny aftale, der er tilpasset dine behov bedst, hvis din økonomi eller øvrige forudsætninger ændrer sig.

Mere end bare Kia privatleasing på Sjælland

Leif Pedersen A/S er autoriseret forhandler af Kia & Maxus. Så hvis du har en særlig forkærlighed for et af disse mærker, er du kommet til det helt rette sted. Vores erfaring og ekspertise er dog ikke begrænset til disse mærker kun.

Vores dygtige personale har bredt kendskab til vores biler, samt fordelene mellem de forskellige modeller. De ved derfor lige præcis, hvilket mærke og hvilken model der vil passe til dit kørselsforbrug og behov. Med vores mere end 50 års erfaring som autoforhandler og værksted, er du derfor i trygge og kyndige hænder, når du henvender dig til Leif Pedersen biler for at finde din kommende bil. Uanset om du behøver dækskifte, olieskift, sporing eller andet på din Kia, kan vores dygtige mekanikere hjælpe dig til en god pris, uden at gå på kompromis med service og kvalitet. Vi har et bredt sortiment af både nye biler og lettere brugte biler.

Du er også velkommen til at ringe til os og tage en uforpligtende snak om dine leasingmuligheder og ønsker til en kommende bil. Vi prioritere dine ønsker og behov først, og sammen kan vi finde den bil, samt den aftale, der passer dig og dine behov bedst. Vores mål er, at du forlader vores forretning glad og tilfreds, med nøglerne til din nye drømmebil.

Du kan kontakte os på 55 37 26 42 eller på vores mail: markus@leifpedersenbiler.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt

LEASING AF MAXUS

Nyhed
Suzuki

Suzuki Vitara

Boosterjet Adventure aut.
Suzuki Vitara Boosterjet Adventure aut.